Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad | Tuin & Park
Uw specialist in professionele uitrusting, gereedschappen en Tuin & Park artikelen

Kennis

Door jarenlange ervaring bezitten onze monteurs genoeg kennis voor ieder technisch knelpunt

Gecertificeerd

De monteurs en ons bedrijf zijn VCA gecertificeerd en wordt jaarlijks geaudit door de DEKRA

Garantie

Door de hoge kwaliteit en de verschillende partnerschappen kunt u rekenen op de juiste garanties

Persoonlijk

Binnen De Nieuwstad kent ieder vlak zijn eigen persoonlijke expert. Persoonlijk en tot uw dienst

Snel

Dankzij ons geautomatiseerde magazijn kunnen wij voorzien in zeer snelle service en levering

Mechanisatiebedrijf De Nieuwstad: Tuin & Park

Onze ruim opgezette winkel en werkplaats  biedt u een zeer brede keus voor uw gazon, tuin en park

Bekijk assortimentBekijk assortiment Meer over onderhoudMeer over onderhoud

Laatste nieuws over tuinmachines en parkonderhoud

Uiteraard de Stihl machines en Motomix bij ons verkrijgbaar.
#tpnieuws

STIHL
Registreer je STIHL benzinemachine online en geniet van 1 jaar extra garantie bij het gebruik van MotoMix! ūüĒ• #sterkwerk

‚Ė∂ÔłŹ Ontdek de voorwaarden op: stihl.nl/motomix
... Bekijk meerBekijk minder

2 maanden geleden

Mechanisatiebedrijf de Nieuwstad

Goed onderhoud aan machines is van groot belang. Vanmorgen hebben wij een cursus basis-onderhoud gegeven bij van Raaijen Hoveniers. Ook belang bij een cursus neem dan gerust contact met ons op.

#tpnieuwsAls er in de tuinen niet gewerkt kan worden, proberen we onze hoveniers door incompany workshops op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Vandaag stond er een workshop "klein machineonderhoud" van Mechanisatiebedrijf de Nieuwstad op het programma, leerzaam en doeltreffend!
... Bekijk meerBekijk minder

Goed onderhoud aan machines is van groot belang. Vanmorgen hebben wij een cursus basis-onderhoud gegeven bij van Raaijen Hoveniers. Ook belang bij een cursus neem dan gerust contact met ons op.#tpnieuws

Onlangs afgeleverde tuin & park machines

De Nieuwstad Tuin & Park is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor zowel particulieren als professionele gebruikers van tuin en park machines.

4 weken geleden

Mechanisatiebedrijf de Nieuwstad

Afgelopen week mooie aflevering bij Unigolf te Lelystad. Een Kioti 6020H welke standaard zeer compleet is uitgerust voor het onderhoud van de golfbaan. Gazonbanden en een zwaailamp zijn hier aan toegevoegd.
Daarnaast zijn er 5 E-Z-GO golfkarren vervangen door jongere exemplaren. Wij wensen de greenkeepers en golfers veel plezier met deze aanschaf.

#tpafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

Afgelopen week mooie aflevering bij Unigolf te Lelystad.  Een Kioti 6020H welke standaard zeer compleet is uitgerust voor het onderhoud van de golfbaan. Gazonbanden en een zwaailamp zijn hier aan toegevoegd.
Daarnaast zijn er 5 E-Z-GO golfkarren vervangen door jongere exemplaren. Wij wensen de greenkeepers en golfers veel plezier met deze aanschaf.#tpafgeleverdImage attachment

 

Plaats een reactie op Facebook

Nico zoiets niet iets?

Klaar voor aflevering aan Concern voor Werk deze Ariens onkruidborstels.

Het lage eigengewicht van slechts 40kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. De machine heeft 6 borstelelementen met snelwisselsysteem. Door de hoekverstelling t.o.v. de wielen, borstelt hij ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.

#tpafgeleverd
... Bekijk meerBekijk minder

Klaar voor aflevering aan Concern voor Werk deze Ariens onkruidborstels.Het lage eigengewicht van slechts 40kg maakt deze machine zeer wendbare en licht te bedienen. De machine heeft 6 borstelelementen met snelwisselsysteem. Door de hoekverstelling t.o.v. de wielen, borstelt hij ruim buiten de wielen. Verder is de machine voorzien van trillingdempers en een reductiekit wat het comfort verder verhoogt.#tpafgeleverd
Laad meer

Alle bedrijfsbenodigdheden in één overzichtelijke winkel

U heeft laarzen nodig? Of een bezem, kinderspeelgoed, traptrekkers, reinigingsmiddelen of handgereedschap? Vrijwel alle artikelen die we onder de noemer ‚Äėbedrijfsbenodigdheden‚Äô kunnen scharen, zijn in onze overzichtelijke shop verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan gazonmaaiers (voor particulier en professional), bouten, moeren, afrastering, ¬†veiligheidskleding, ¬†tuingereedschappen‚Ķ Kortom: voor bijna alles wat u op of rond het erf nodig heeft, kunt u in onze shop terecht.

Snel en eenvoudig onderdelen voor tuingereedschap bestellen?

Loonbedrijven, groenvoorzieningsbedrijven, hoveniers, boomkwekers, gemeentewerken, aannemers grondverzet en ondernemers in land- en tuinbouw hebben via De Nieuwstad toegang tot het grootste portal voor technische onderdelen binnen Europa. Want Kramp Online Service(KOS) biedt u het breedste assortiment technische onderdelen in Europa en heeft continue topaanbiedingen voor u in huis.

Magazijn met geautomatiseerd voorraadbeheer

In het geautomatiseerde magazijn zijn ruim 16.000 verschillende artikelen en onderdelen op voorraad. Met behulp  van barcode-techniek is het voorraadbeheer volledig afgestemd op de behoefte van de klanten. Vrijwel alle gangbare onderdelen zijn direct beschikbaar terwijl de minder courante onderdelen op afroep binnen 24 uur in huis zijn. Om het voorraadbeheer te optimaliseren hebben we directe lijnen met fabrikanten en leveranciers.

kwaliteit, service én persoonlijke aandacht

Heeft u een specifieke vraag? Bel met één van onze experts.

Ons leveringsprogramma

De Nieuwstad is al jaren een vertrouwd verkooppunt van diverse merken voor akkerbouwers, veehouders, loonwerkers, hoveniers en gemeenten.